Electrocasnice

Descopera gama de aeroterme si convectoare de la Brick.

Modelele de aparate de aer conditionat de la Brick, ofera un confort sporit cu un consum redus de energie.

Dotarea eficienta a unei bucatarii cu aparatura presupune mult timp si cheltuieli ridicate. La Brick gasesti o gama completa de aparatura pentru bucatarie!

Aspiratoarele au evoluat semnificativ în ultimii ani, astfel că alegerea unuia potrivit este mult mai dificilă. La Brick ai o gama completa de aspiratoare!

Boilerele si instanturile apa calda sunt dispozitive de incalzire a apei menajere care ne ajuta sa avem apa calda exact atunci cand avem nevoie.

Combina frigorifica este compusa dintr'un frigider si un congelator. Acestea pot fi accesate printr'o singura usa sau prin usi separate.

Aici găsiți mixere, blendere, roboți de bucătărie, ceainice, fierbătoare de apă, prăjitoare de pâine si multe alte produse de bucatarie.

Calcarea hainelor este acum mai usoara si mai rapida: descopera gama de fiare de calcat de la Brick!

Daca acum cativa ani mergeai la cosmetica pentru diverse tratamente, acum la Brick dispunem de aparate de ingrijire personala ce pot fi folosite acasa!

Masina de gatit si hota sunt indispensabile pentru realizarea preparatelor de cea mai buna calitate si de a pastra in acelasi timp aerul proaspat!

La Brick iti oferim o gama larga de masini de spalat caracterizate de o reputatie excelenta in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea lor.

Achizitionati televizoarele si DVD playerele din Brick daca doriti sa va bucurati de o calitate a sunetului si imaginilor remarcabila!

Brick va ofera o gama completa de solutii de ventilatie adaptate nevoilor dumneavoastra!