AMORSA PENTRU INTERIOR 4L SAVANA FABRYO

SKU
LV15310210268624
In stock
48,85  Ron
-
+
Scurta descriere

AMORSA PENTRU INTERIOR 4L SAVANA .

*Poza produsului este cu titlu de prezentare si nu creaza obligatii contractuale. Produsul va fi livrat conform denumirii.

Sold By
Footwear Store
0 / 5
Amorsă pe baza de copolimeri sintetici în dispersie apoasă, materilale de umplutura, aditivi, etc. Consolidează suportul pentru finisare, confera aspect uniform vopselei, reduce consumul de material de finisare (vopsea), mareste aderenta vopselei la suport si formeaza bariera la saruri. Permite aplicarea unui singur strat de vopsea lavabila " savana UNISTRAT", creează un fond alb peste care se aplică vopseaua lavabila si are dublu rol: acoperă și amorsează.

UTILIZARE:

Amorsarea la interior, a pereţilor şi tavanelor din ciment, mortar, beton, gips-carton, pereţi tencuiţi şi alte suprafeţe minerale, in vederea cresterii aderentei peliculelor ulterioare de vopsea lavabila. Amorsa creeaza un film suficient de opac pentru finalizarea acoperirii cu 1-2 straturi de vopsea lavabila.

DATE TEHNICE:

Densitate, g/cm³ COV : 1,58 - 1,64 ; Subcategorie produs: „Grunduri de impregnare”; Valoare limita maxima COV, g/l: 30 (2010); Continutul maxim de COV al produsului in starea gata pentru utilizare, g/l: 10. Uscare la atingere : 1 ora Uscare pentru reacoperire,20°C: 2 – 6 ore Uscare totală (reticulare), 20°C: 24 ore; Conditiile de aplicare se mentin pana la uscarea totala;

APLICARE:

Pregătire produs Produsul este gata de aplicare; Nu se dilueaza; Se omogenizează bine înainte de utilizare.
Mai multe informatii
Cantitate 4L
Scrieti-va Propria Recenzie
Revizuiti:AMORSA PENTRU INTERIOR 4L SAVANA FABRYO