AMORSA PENTRU PERETI REZINTENTA LA MUCEGAI SAVANA 5L FABRYO

SKU
LV88102102622281
In stock
49,42  Ron
-
+
Scurta descriere

AMORSA PENTRU PERETI REZINTENTA LA MUCEGAI SAVANA 5L  .

*Poza produsului este cu titlu de prezentare si nu creaza obligatii contractuale. Produsul va fi livrat conform denumirii.

Sold By
Footwear Store
0 / 5

Amorsă pe bază de rasini acrilice si aditivi. Ofera rezistenta la mucegai, are capacitate ridicata de penetrare in suport, confera permeabilitate suportului, consolideaza suprafata de aplicare si reduce consumul produsului de finisare, asigura un suport aderent, optim pentru aplicarea produsului de finisare, are o aplicabilitate excelenta si uscare rapida. Ideal pentru suporturi sfărâmicioase.

Utilizare:

Se utilizeaza pentru pregătirea și tratarea suporturilor noi sau vechi exploatate la interior și exterior (tencuieli minerale, gleturi pe bază de ipsos sau var/ciment, beton, cărămidă, gips-carton, etc.), ce urmează a fi vopsite.

Produsul are calitatea de a stabiliza și consolida suprafețe friabile (gleturi sau tinciuri vechi) sau fragile (gleturi de calitate inferioară). Creează un suport aderent ce asigură o aplicare bună și un consum redus de vopsea de finisare.
Recomandat pentru spatii expuse la umezeala in sistem cu savana vopsea superlavabila alba, pentru BAIE si BUCATARIE cu Teflon.

Date tehnice:

Densitate, g/cm3: 1 - 1,1

COV Subcategorie produs: „Grunduri de impregnare”. Valoare limita COV, g/l: 30 (2010). Continutul maxim de COV al produsului in starea gata pentru utilizare, g/l: 5.

Culoare: Fluid albicios, usor opac.

Uscare pentru stratul 2 de amorsa, 20°C: 2 ore
Uscare pentru vopsire, 20°C: 12 ore

Suprafata de acoperire: 10-25mp/L/strat.  Cantitate: 5L.

Scrieti-va Propria Recenzie
Revizuiti:AMORSA PENTRU PERETI REZINTENTA LA MUCEGAI SAVANA 5L FABRYO