CHIT DE CUTIT APLA FILL 5kg FABRYO

SKU
LV06144123116149
In stock
41,71  Ron
-
+
Scurta descriere

CHIT DE CUTIT APLA FILL 5kg .

*Poza produsului este cu titlu de prezentare si nu creaza obligatii contractuale. Produsul va fi livrat conform denumirii.

Sold By
Footwear Store
0 / 5

Chit pentru uz interior si exterior, pe baza de dispersii apoase de răşini sintetice, extenderi, plastifianţi, aditivi reologici şi conservanţi. Aderenta buna la suport, lucrabilitate foarte buna, fara efect de scurgere.

UTILIZARE:

Se utilizează pentru mici reparatii de umplere si uniformizare a suprafeţelor din lemn, zidarie, beton, caramida, gips-carton etc. Prezinta aderenta buna la suportul pregătit corespunzător, lucrabilitate foarte buna, uscare rapida, fără fisurare. Dupa uscare devine usor de slefuit fara a genera praf in exces. In urma slefuirii rezulta o suprafata neteda, gata pregatita pentru a fi acoperita cu vopsea pe baza de apa sau solvent.

DATE TEHNICE:

Densitate, g/cm3 1,75 ± 0,05 Culoare alb Uscare pentru slefuire, 20°C 2 ore Uscare pentru vopsire, 20°C 3-5 ore Uscare totală (reticulare), 20°C 24 ore Conditiile de aplicare se mentin pana la uscarea pentru slefuire. Recomandam verificarea prognozei meteo.

4. APLICARE / MOD DE UTILIZARE

Pregătire produs Se aplica nediluat; Pentru corectarea suprafetelor colorate, chitul se poate nuanta cu colorant pentru vopsea lavabila la nuanta suportului. Se omogenizează bine înainte de utilizare. Cantitate: 5kg

Scrieti-va Propria Recenzie
Revizuiti:CHIT DE CUTIT APLA FILL 5kg FABRYO