VOPSEA SUPERLAVABILA CU TEFLON BAIE&BUCATARIE SAVANA 4L FABRYO

SKU
LV0471102622154
In stock
116,48  Ron
-
+
Scurta descriere

VOPSEA SUPERLAVABILA CU TEFLON BAIE&BUCATARIE SAVANA 4L

*Poza produsului este cu titlu de prezentare si nu creaza obligatii contractuale. Produsul va fi livrat conform denumirii.

Sold By
Footwear Store
0 / 5

Vopsea ULTRA REZIST, ultra-lavabilă pentru spatii interioare expuse la umiditate (baie, bucatarie, subsoluri, etc) pe bază de copolimeri acrilici în dispersie apoasă, pigmenti, extenderi şi aditivi speciali ce conferă suprafeţei vopsite atat rezistenta la mucegai, cat si la pătare şi murdărire. Are durabilitate excelenta, realizeaza pelicule ultra-lavabile, permeabile la vaporii de apa, asigurand „respiratia” peretilor. Prezinta aplicare usoara, fara stropire si o excelenta capacitate de reacoperire cu alte produse lavabile. Se poate nuanţa cu savana colorant superconcentrat

Utilizare:

Se utilizează pentru finisarea decorativă şi de protecţie a suprafetelor interioare (pereti si tavane) expuse la umiditate ridicata si susceptibile la aparitia mucegaiului: bai, bucatarii, subsoluri, demisoluri.

Date tehnice:

Conţinut de nevolatile, % masic : 61 ± 1

Densitate, g/cm³ 1,50 ± 0,05

COV Subcategorie produs: „Acoperiri mate pentru pereti interiori si tavane” Valoare limita maxima COV, g/l: 30 (2010) Continutul maxim de COV al produsului in starea gata pentru utilizare, g/l: 29.

Aspect peliculă uniform mat

Uscare pentru reacoperire, 20°C 6 ore

Uscare totală (reticulare), 20°C 24 ore Se vor mentine conditiile de aplicare pana la uscarea totala;

Culoare: alb

Suprafata de acoperire: 13-15mp/L/strat. Cantitate: 4L.

Mai multe informatii
Brand Fabryo
Cantitate 4L
Scrieti-va Propria Recenzie
Revizuiti:VOPSEA SUPERLAVABILA CU TEFLON BAIE&BUCATARIE SAVANA 4L FABRYO