Amenajari interioare

La Brick gasesti o gama completa de profile gips-carton, la preturi avantajoase!

Vino la Brick si alege produse din categoria accesorii gips-carton!

Placile gips-carton sunt foarte usoare si sporesc conditiile de locuit deoarece regleaza umiditatea in interior.

Economisirea energiei este si ea o forma de protejare a mediului. Deoarece ne intereseaza protectia lui, noi va oferim toate formele posibile de polistiren!

MDF sunt placi fabricate din resturi de lemn tocate foarte marunt. Placajul este format din mai multe foi de furnir, lipite si presate intre ele.

La Brick gasesti cele mai bune produse din gama placi speciale la prturi accesibile!

OSB

OSB este un material cu proprietăți mecanice ridicate, cele mai frecvente utilizări fiind cele de înveliș de pereți, podele, astereală și producția de mobilă.

Blaturi de bucatarie sau de masa, laminate cu folii termorezistente, de diverse dimensiuni, va stau la dispozitie pentru a va putea crea bucataria perfecta!

Va oferim decoruri de pal melaminat de diferite grosimi, de la culori pastelate sau intense, suprfete mate, striate sau lucioase etc.

Alege cea mai buna solutie pentru tine si nevoile tale in materie de accesorii termoizolatii de la Brick!

La Brick gasesti o gamă largă de materiale izolante din vată minerală de sticlă cu un spectru foarte variat de aplicații.

Foloseste lambriuri pentru interior, usor de montat, pot deveni un accesoriu termic impreuna cu designul placut pentru atmosfera camerelor.

Parchetul laminat este folosit pentru stabilizarea structurii fiind rezistent la uzura, ajutand la prevenirea patrunderii umezelii, oferind si izolare fonica.

Parchetul din lemn masiv poate fi investiția perfecta, oferind căldură , confort și lux fiind usor de curatat si intretinut.

La Brick gasesti mocheta, linoleum si accesorii potrivite pentru casa ta, indiferent de tipul spatiului: rezidential sau comercial.

La Brick gasesti solutia perfecta pentru lipire sau etansare intr-o gama completa de chituri, adezivi, etansati!

Usile de interior pot schimba aspectul casei dumneavoastra. Montajul usilor de interior trebuie executat in locurile cu pereti si pardoseli finisate.

Usile metalice reprezinta o solutie moderna de echipare a constructiilor, raspunzand unor cerinte de protectie in conditiile unei prezentari atragatoare.