Politica utilizare site - Brick Romania

POLITICA DE UTILIZARE SITE brick-romania.ro

1.Utilizatorul accepta Politica de utilizare site

Sunteti de acord ca prin utilizarea acestui site sa respectati aceste Conditii de Utilizare. Aceste conditii se pot schimba fara a va notifica in prealabil. De asemenea, daca folositi un anume serviciu de pe acest site, aveti obligatia sa respectati regulile sau conditiile aplicabile acelui serviciu.

2.Serviciile noastre

Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul ca proprietari acestui site sa isi rezerve toate drepturile de a modifica sau sterge complet acest site sau datele pe care dumneavoastra le-ati introdus, temporar sau permanent, fara o notificare in prealabil.

brick-romania.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori.

3.Conduita dvs.

Utilizatorul este in mod direct responsabil de informatii si date (text, software, cod, muzica sau orice alt fisier de sunet, fotografii sau grafice, fisiere video sau orice alt material (numit aici „Continut”). Prin utilizarea acestui site, va exprimati acordul ca este interzis:

1) introducerea de Continut sau orice alta conduita ilegala, rasista, violenta, abuziva, defaimatoare, vulgara, obscena, ofensiva, obiectionabila, pornografica, care aduce prejudicii sau contravine politicii acestui site, sau care contravine legilor locale, nationale sau internationale; de asemenea este interzisa introducerea de Continut care poate fi considerat pasibil de pedepse civile sau penale, ori care incalca legile locale, nationale si internationale, inclusiv legile de dreptului de autor, marcilor inregistrate, patentelor si secretelor comerciale.

2) este interzisa colectarea datelor ce apartin altor utilizatori inregistrati

3) uzitarea sau oferirea spre uz comercial sau nepotrivit (junk mail, spam, scrisori in lant, scheme piramidale, etc) a acestui site precum si a serviciilor sale conexe, ori folosirea inaintea sau fara autorizatia noastra scrisa

4. Despagubiri

Prin adaugarea de continut nepotrivit si neadecvat, prin nerespectarea Politici de Utilizare, dar si prin nerespectarea drepturilor altor persoane, sunteti de acord pentru acordarea de despagubiri si compensatii catre noi, asociatii nostri, ofiterii, directorii, angajatii, contractorii independenti, advertiseri si partenerii nostri de orice pretentie, inclusiv plata avocatilor.

5.Exonerarea de raspundere

Nu oferim niciun fel de garantie, expresa sau implicita, ca intregul Continut nu va avea erori, virusi, siguranta, acuratete sau ca serviciile oferite nu vor fi intrerupte. Intelegeti si sunteti de acord ca orice sfat primit de la noi sau de la orice alt profesionist in domeniu, il utilizati pe propriul risc si deci nu putem fi considerati responsabili pentru consecinte.  Situl si serviciile conexe va sunt oferite „asa cum sunt”, si ne exoneram de orice raspundere, implicita sau expresa, incluzand, dar fara a se limita la garantiile de vandabilitate, de potrivire pentru un anumit scop si de neincalcare.

8.Limitarea raspunderii Intelegeti in mod expres si sunteti de acord cu faptul ca nu putem fi considerati rasponsabili de niciun fel de daune, directe, indirecte, speciale, incidentale, consecutive sau exemplare, incluzand, fara a se limita la pierderi de profit, bunavointa, uz, date sau orice alta daune intangibile (chiar daca am fost notificati in prealabil de posibilitatea unor astfel de daune), rezultand din: folosirea sau imposibilitatea de a folosi acest serviciu, costul inlocuirii unor bunuri si/sau servicii, datorita unei tranzactii facute prin intermediul serviciului, accesul neautorizat sau alterarea transmiterii datelor dvs, declaratii sau conduite ale unor terti, in cadrul serviciului, orice alta problema referitoare la acest serviciu.

9. Rezervare de drepturi. Ne rezervam toate drepturile, inclusiv- dar nu limitat la – drepturile de autor, marci inregistrate, patente, secrete comerciale, precum si orice alt drept de proprietate, pe care le avem asupra sitului, continutului sau, bunurilor si serviciilor furnizate. Utilizarea drepturilor si proprietatilor noastre necesita in prealabil acordul nostru scris. Nu va oferim licente implicite sau exprese, nici dreptul de uz comercial al acestui site fara acordul nostru.

10. Notificarea de incalcare a dreptului de autor. Daca dvs. considerati ca proprietatea dvs. a fost folosita intr-un mod prin care se incalca drepturile de autor sau proprietatea intelectuala, va rugam sa ne contactati.

11. Legea aplicabila. Sunteti de acord ca aceaste Conditii de Utilizare si orice litigiu care decurge din utilizarea de catre dvs. a acestui site web, produselor sau serviciilor noastre, vor fi judecate in conformitate cu legile locale teritoriului pe care este situat sediul central al proprietarului acestui site. Prin inregistrarea sau utilizarea acestui site de web, precum si ale serviciilor oferite, sunteti de acord cu exclusivitatea competentei judiciare a legilor din judetul, orasul sau tara in care se afla sediul proprietarul acestui site.

12. Alte informatii
I. In cazul in care aceste Conditii de Utilizare intra in conflict cu orice lege, si una din conditii poate fi considerata invalida asupra partilor de catre o instanta, restul conditiilor de utilizare vor rămâne valabile şi intacte;
II. Toate drepturile si obligatiile noastre sunt stipulate in aceste Conditii de Utilizare, si ne exoneram de orice alta obligatie.

Cosul este gol
arrow up