Brick Mangalia - Magazinul tau de materiale de constructii si bricolaj - Brick Romania

 

 ADRESA

Soseaua Constantei CP5, Mangalia, 905500

 PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-19:00

Sambata: 08:00-18:00

Duminica: 08:00-15:00

 TELEFON

0241.588.877

EMAIL

[email protected]

 

Materiale de constructii Mangalia

     Magazinul Brick, distribuitor materiale de construcții Mangalia, îți oferă tot ceea ce ai avea nevoie pentru a transforma o casă în “acasă”. Aici vei găsi materiale de construcții Mangalia la prețul corect: BCA, cărămizi, ciment, polistiren, echipamente de construcție, articole home improvement, scule electrice, dar și accesorii bricolaj.

    Brick Mangalia te invită să descoperi gama extinsă de produse dedicate casei și grădinii tale. Profită de serviciile noastre prin care îți susținem proiectele, de la consultanță tehnică la raft până la mixajul color pentru vopsea lavabilă sau debitare pal.

Adu lista! Te așteptăm cu prețul corect, la calitatea corectă!

 

Magazin materiale de construcții Mangalia - Top categorii de produse

    Brick Mangalia te așteaptă cu o gamă largă de materiale de construcții, bricolaj, decor interior, grădinărit și nu numai. Magazinul nostru reprezintă o opțiune ușor accesibilă, atât din punct de vedere al transportului, cât și al prețurilor. 

Iată câteva dintre cele mai căutate categorii de produse ale magazinului Brick de materiale de construcții Mangalia:

 

Servicii magazin Brick Mangalia

   

 

Părerile clienților Brick Mangalia

 

★★★★★
M-a surprins ordinea și așezarea produselor, tot ce am avut in listă am găsit imediat! Felicitări angajaților!

 

★★★★★
Angajatii iti ofera imediat ajutor atunci cand ai o nelamurire si de asemenea te ajuta sa iei cea mai buna decizie privind raportul calitate/pret

 

★★★★★
Aici este un colectiv, probabil selectat cu grijă, pentru ca toate explicațiile sunt profi si oamenii sunt gata să te ajute mereu. Recomand.

 

S.C. FIVE-HOLDING SA © 2024. Registrul Comertului: J13/1334/1998, Cod fiscal: RO 10562600, Capital social , Adresa: Str. Ion Roata nr. 3, Constanta, Online 0720727737, , Telefon: Magazin Cta 0735559692. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.

Cosul este gol
arrow up