Gresie

Gresia este materialul rezistent și durabil ce poate fi folosit la interior și la exterior. La Brick vei găsi o gamă extinsă de gresie interior, exterior și gresie porțelanată în diferite dimensiuni, forme, culori și texturi. Cu glazură mată, suprafață porțelanată sau gresie lemn, alege modelul stilului tău – la prețul corect.

dots
1 - 12 din 127 Rezultate

Tipuri de Gresie

Gresie exterior

Gresia de exterior este o opțiune populară pentru pavarea suprafețelor exterioare, cum ar fi terase și curți. Aceasta oferă o durabilitate și rezistență excelentă la variațiile de temperatură.

Totodată, când alegi plăcile de gresie pentru exterior, ar trebui să iei în considerare și factori precum gradul de absorbție a apei, nivelul de rezistență la îngheț sau căldură și nivelul de porozitate.

 

Gresie interior

Gresia de interior poate fi folosită în diferite zone ale casei, cum ar fi bucătăria, baia, livingul sau holurile, oferind un aspect estetic plăcut și o durabilitate excelentă. Acest tip de gresie este ușor de curățat și întreținut, fiind rezistent în cazul unei inundații.

O gresie porțelanată cu gradul PEI.III este recomanda zonelor cu trafic intens, precum terasele, băile și holurile, fiind recomandată la interior. Acest grad este pretabil gresiei pentru bucătărie, gresiei pentru living sau gresiei tip marmură.

 

Modele de Gresie

Gresie porțelanată 

Fiind un material versatil, plăcile de gresie porțelanată sunt potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior. Cu atribute superioare, ea este alegerea perfectă pentru amenajarea unui spațiu interior, cum ar fi living-ul sau bucătăria.

În cazul încălzirii în pardoseală, plăcile porțelanate distribuie uniform căldura pe toată suprafața, reducând costurile de încălzire.

Având un grad de absorbție a apei foarte scăzut, gresia porțelanată este un tip de gresie de exterior rezistentă la înghet, iar finisajul superior adaugă un plus de rezistență în fața șocurilor mecanice.

 

Gresie imitație lemn

Plăcile de gresie imitație lemn sau gresia imitație parchet îmbină durabilitatea gresiei porțelanate și aspectul podelelor din lemn. Fiind potrivite drept gresie bucătărie, gresie living sau gresie hol, gresia tip lemn nu se zgârie sau se ciobesc ușor, au o rezistență ridicată la umiditate.

Sunt ușor de întreținut și vor reduce costurile de încălzire și mentenanță.

 

Gresie exterior antiderapanta

O gresie antiderapantă de exterior este necesară pentru siguranța utilizatorilor, mai ales în zonele cu trafic intens și risc de alunecare. În acest caz, recomandăm o gresie porțelanată antialunecare, cele cu texturi în relief sau gresie imitație piatră.

Totodată, când alegi gresia de exterior antiderapantă, orientează-te după clasificarea rezistenței la uzură și trafic.

Cele mai rezistente tipuri de gresie de exterior antiderapantă au gradul PEI IV sau PEI V și coeficientul de antialunecare R10 sau R11. Ele sunt recomandate în cazul zonelor exterioare cu trafic intens, precum trotuarele sau terasele și balcoanele deschise.

S.C. FIVE-HOLDING SA © 2024. Registrul Comertului: J13/1334/1998, Cod fiscal: RO 10562600, Capital social , Adresa: Str. Ion Roata nr. 3, Constanta, Online 0720727737, , Telefon: Magazin Cta 0735559692. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.

Cosul este gol
arrow up