Amenajari interioare

Descopera produse esențiale pentru amenajari interioare. De la plăci rigips și până la produse pentru amenajări living și baie, aici găsești tot ce ai nevoie.

dots
1 - 12 din 1656 Rezultate

Cum să-ți îmbunătățești casa prin amenajari interioare?

Transformarea casei în acasă necesită timp, dăruire, dar și produse de înaltă calitate. Procesul de amenajare interior al căminului tău trebuie, pe de-o parte, să-ți reflecte stilul, iar, pe de altă parte, să fie practic și funcțional.

Brick este alături de tine, indiferent de proiect. Cu produsele corecte, remodelarea completă a bucătăriei și amenajare ergonomică a casei tale devin activități plăcute și ușoare. Adaugă liniștit terminații PVC, plăci rigips sau diversifica-ți gama de accesorii de decor - la noi vei găsi totul pentru casă - la prețul corect.

De asemenea, în 2023, se poartă baghete și cornise decorative, iar Brick îți aduce profilele de polistiren, accesoriul perfect oricărei idei de amenajare living modern!

Amenajări bai

De cele mai multe ori, baia este spațiul esențial care rămâne neglijat – nu și de Brick. Cu o colecție extinsă de produse pentru amenajari baie, baia ta poate deveni structura de suport a locuinței tale!

Fie că dorești să faci reparații la nivelul substratului, să adaugi un profil de colt sau cauți decupaje PVC pentru baie, procesul de amenajare baie apartament este susținut de Brick - la un preț fidel casei tale.

Amenajare bucatarie

Se spune că bucătăria este locul în care se creează cele mai multe amintiri. Cu puțină creativitate și atenție la detalii, poți transforma bucătăria într-un spațiu plin de stil și confort.

Dacă îți dorești să revigorezi căminul cu o amenajare bucatarie bloc sau cauți produse pentru a-ți pune în practică ideile de decor living cu bucătărie open space, aici vei descoperi o gamă extinsă de produse. Selecția noastră este creată special pentru proiectele îndrăznețe de amenajari interioare, indiferent de stilul dorit.

De la blaturi de bucătărie pâna la tavane polistiren și baghete din polistiren, Brick îți susține ideile de amenajari interioare cu bani puțini și eficiență crescută.

Amenajări interioare case mici

Activitățile de amenajari interioare case mici pot fi restrictive, dar cu puțină imaginație și planificare, casa ta poate deveni un spațiu plăcut, dar și practic.

În acest context, utilizarea spațiului vertical devine esențial pentru aerisirea camerei. Polițele suspendate, rafturile și dulapurile de perete pot oferi o mulțime de spațiu de depozitare suplimentar, fără a ocupă prea mult spațiu pe podea.

Totodată, într-un spațiu restrâns, detaliile de decor pot face diferența: adăugarea unei uși acordeon sau a linoleum-ului smart  pot face diferența între un spațiu sufocant sau unul primitor.

Amenajări interioare apartamente

Când vine vorba de amenajarea interioară a unui apartament, este important să se ia în considerare stilul personal, preferințele estetice, dar și calitatea materialelor folosite în proiectele de amenajare.

Utilizarea culorilor și a texturilor potrivite poate adăuga o notă personală în fiecare cameră. Totodată, folosirea unor plăci izolatoare fonice garantează atmosferă liniștită pe care ți-o dorești.

Cu o planificare atentă și alegerea produselor potrivite, poți transforma procesele de amenajari interioare apartamente într-o aventură plină de creativitate și satisfacții personale.

Haide să ne punem imaginația la treabă și să creăm împreună un spațiu unic și confortabil, unde să te simți ca acasă!

Cosul este gol
arrow up