Motocoase

Când lupți pentru grădina ta roditoare, ai nevoie de aliați pe măsură! Descoperă gama extinsă de motocoase electrice, motocoase pe benzină și cositoare electrice care taie iarba, buruienile și frustrările în același timp!

dots
1 - 12 din 6 Rezultate

De ce trebuie să ții cont când alegi o motocoasă?

Atunci când alegi o motocoasă profesională sau semiprofesională, trebuie să ții cont de câțiva factori cheie, precum puterea motorului, tipul de alimentare (motocoasă electrică sau pe benzină), dimensiunile și greutatea echipamentului, precum și de accesoriile și funcțiile adiționale.

 Tipuri de motocoase oferite de Brick România

 Motocoasă pe benzină

Cu putere și autonomie sporite, motocoasele pe benzină sunt ideale pentru cei care au nevoie de putere și autonomie în cosirea unei suprafețe mari de teren sau în eliminarea crengilor, tufișurilor dense sau buruienilor.

Vezi model motocoasă pe benzină!

 

Trimmer de tuns iarba

Ușor și portabil, un trimmer de tuns iarbă reprezintă o alternativă ideală pentru tunderea marginilor și a zonele greu accesibile din grădină. Acest model pate fi alimentat electric, cu benzină sau cu acumulator.

Vezi model trimmer iarbă!

 

Motocoasă cu lama

Motocoasele cu lamă sunt echipate cu o lamă rotativă și sunt ideale pentru cosirea ierbii dense, tufelor buruienilor. Ele pot fi alimentate electric sau cu benzină.

Vezi model motocoasă cu lamă!

 

Cositoare de tuns iarba

Cositoarele electrice și cositoarele pentru gazon pe benzină  au o lățime de tăiere mai mare și sunt ideale pentru tunderea uniformă a ierbii pe suprafețe plane. De asemenea, datorită dimensiunilor reduse, ele tind să fie mai ușor de manevrat.

Vezi model cositoare electrică!

S.C. FIVE-HOLDING SA © 2024. Registrul Comertului: J13/1334/1998, Cod fiscal: RO 10562600, Capital social , Adresa: Str. Ion Roata nr. 3, Constanta, Online 0720727737, , Telefon: Magazin Cta 0735559692. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.

Cosul este gol
arrow up