Lustre

În această categorie, vei regăsi o gama variata de corpuri de iluminat ce se ataseaza tavanului, precum lustre de bucatarie, lustre pentru living, camera de zi sau chiar lustre pentru baie. Tot la noi vei gasi lustre moderne, led, cu telecomanda, lustre vintage, pentru romanticii nostalgici, precum si cateva modele de lustra aurie, pentru un strop de lux si opulenta.

dots
1 - 12 din 55 Rezultate

Tipuri de lustre, în funcţie de nevoi

 

Lustră pentru living/sufragerie

 

Nimic nu spune “cameră de zi” mai bine decât o lustră statement, care să dea farmec unui spaţiu amplu.

Lustra din sufragerie este esenţial să aibă ceva aparte, care să scoată camera în evidenţă. Alege o lustră pentru living modernă şi minimalistă, care-ţi va impresiona garantat musafirii.

 

Lustră pentru dormitor

 

Pentru că dormitorul trebuie să fie înainte de toate un sanctuar relaxant, alegerea unei lustre pentru dormitor nu e cea mai dificilă. Lumină blândă, difuză, elemente decorative subtile şi un strop de eleganţă trebuie să caracterizeze orice lustră pentru dormitor.

 

Lustră pentru bucătărie: 

 

Bucătăria este poate cea mai practică încăpere dintr-o locuinţă, însă asta nu înseamnă că designul corpului de iluminat contează mai puţin.

Alege o lustră de bucătărie cu o lumină puternică, dar nu deranjantă, care să-ţi scoată bucătăria din anonimat.
Lustră LED

 

De departe inovaţia deceniului în materie de iluminat casnic, lustrele LED sunt tot mai populare şi nu degeaba!

Subtilă, dar elegantă, cu lumină reglabilă în intensitate, lustra led este alegerea optimă atunci când doreşti să decorezi modern, în stil minimalist şi să ai un control mai facil al iluminatului.

 

Lustră pentru baie

 

O lustră de baie aleasă potrivit, poate schimba dramatic aspectul acestei încăperi. Alege o soluţie de iluminat practică şi cu lumină puternică, ce te va ajuta să vezi totul, în cele mai mici detalii.

 

Lustre pentru copii: 

 

Pentru camera celor mici, propunem o lustră pentru copii jucăuşă, dar cu lumină suficientă atât pentru joacă sau citit, cât şi pentru activităţi mai relaxante.

Alternativ, însă ieşind puţin din gama lustrelor, puteţi alege un pendul colorat ce sigur va fi pe placul micului locatar.

 

Lustre moderne: 

 

Descoperiți lustre cu design contemporan, care adaugă o notă elegantă şi înfrumuseţează fiecare încăpere. Garantat veţi fi în pas cu tendinţele dacă alegeţi acest tip de lustră modernă.

 

Lustră Hol: 

Întâmpinați oaspeții cu o lumină caldă și primitoare, cu o lustră pentru hol potrivită. Cu o notă de simplitate, fără a lipsi însă eleganţa, acest corp de iluminat este soluţia perfectă pentru o ambianţă intimă, de casă.

 

Lustră aurie: 

 

Alegeți luxul și eleganța unei lustre aurii, pentru a adăuga o notă regală şi un aspect opulent în locuința dvs. fără îndoială că o lustră aurie va stârni reacţii de admiraţie, dacă este amplasată într-un cadru potrivit. 

 

Lustră LED cu Telecomandă:

Bucurați-vă de confortul și practicitatea luminii reglabile cu telecomandă, pentru a vă adapta atmosfera în funcție de preferințe. Cu lustra led cu telecomandă, puteţi regla intensitatea luminii şi o puteţi controla fără a mai fi nevoie să vă ridicaţi.

 

Lustră Vintage


Doriţi să adăugați un aer nostalgic și boem casei? Atunci o lustră vintage e categoric nelipsită, pentru a decora o cameră plină de farmec și personalitate.

Cosul este gol
arrow up