Plafoniere

Descoperă o colecţie impresionantă de plafoniere LED, perfecte pentru a aduce o notă contemporană și rafinată în fiecare încăpere a locuinței tale. Cu o varietate de modele și designuri, plafonierele noastre te vor impresiona prin eficiența energetică și luminozitatea lor.

dots
1 - 12 din 169 Rezultate

Tipuri de plafoniere, în funcţie de amplasare şi caracteristici

 

Plafonieră pentru baie

 

Transformă baia într-un spațiu plin de lumină și eleganță, alegând o plafonieră rotundă, subtilă, perfectă pentru baie. Lumina puternică și practică va oferi claritate fiecărui detaliu, iar designul atrăgător va da un aer chic încăperii.

 

Plafoniere LED moderne

 

Inovația în iluminatul casnic o reprezintă plafonierele LED moderne. Acestea îmbină estetica și economia de energie, oferindu-ți control total asupra intensității luminii. Descoperă avantajele unei plafoniere led, o soluţie modernă cu designuri de ultimă generație, care aduce o notă specială în fiecare încăpere.

 

Plafonieră pentru dormitor

 

Creează o atmosferă de relaxare și intimitate în această cameră, alegând o plafonieră pentru dormitor potrivită stilului și preferințelor tale. Lumina blândă și designul subtil vor contribui la o ambianță relaxantă, perfectă pentru momentele de odihnă.


Plafoniere de bucătărie

 

Bucătăria este centrul activității în locuința ta, iar plafonierele noastre pentru bucătărie oferă atât iluminare puternică, cât și designuri atrăgătoare. Alege o plafonieră LED pentru bucătărie, care să ofere lumina necesară în timpul gătitului, fără a compromite estetica.

 

Plafonieră de lemn

 

Pentru un stil mai rustic și natural, optează pentru o plafonieră de lemn, care poate aduce o notă caldă și primitoare în fiecare încăpere. Aceste piese de iluminat sunt o alegere ideală pentru a crea o ambianță confortabilă și relaxantă.

 

Plafoniere pentru living/sufragerie

 

Adaugă farmec și personalitate livingului tău cu o plafonieră elegantă pentru living. Fie că preferi un design minimalist sau unul extravagant, avem modele variate pentru a satisface toate gusturile.

 

Plafoniera strălucitoare tip diamant

 

Pentru un plus de rafinament și strălucire, alege fără ezitare acest tip de corp de iluminat, ce aduce un aspect rafinat și opulent în orice încăpere. Plafonierele strălucitoare cu aspect de diamant trimit străluciri subtile din orice unghi te-ai uita la ele şi pot face camera mai primitoare.

 

Plafonieră pentru tavan fals

 

Cu o aplicabilitate largă, dar folosite cu precădere în mediile de lucru office şi în clădiri de birouri, plafonierele ce pot fi integrate în tavanul fals sunt o soluţie ce oferă o lumină puternică, acolo unde este nevoie de ea.

Alegând o plafonieră pentru tavan fals, vei putea încorpora iluminatul în tavan, pentru mai multă subtilitate, înlocuind cu succes tuburile neon.

 

Plafonieră inteligentă cu muzică şi variaţie de culori

 

Pentru pasionaţii de gadgeturi, plafoniera smart cu funcţii de control al culorilor sau chiar cu muzică sigur va fi opţiunea ideală.Indiferent de preferințe, fiecare plafonieră din colecția noastră este gândită pentru a aduce frumusețe, eficiență și stil în fiecare încăpere a locuinței tale. Descoperă gama noastră variată de plafoniere LED, moderne, din lemn sau strălucitoare, și îmbogățește-ți spațiul de locuit cu un iluminat de calitate și designuri atrăgătoare.

Cosul este gol
arrow up