Masini de tuns iarba

Dacă iarba e mai verde în curtea vecinului, e timpul pentru o schimbare!  Fie că ai nevoie de o mașină de tuns iarba pe benzină, una electrică sau un robot de tuns iarba eficient, aici vei găsi echipamentele potrivite pentru terenul tău.

dots
1 - 12 din 9 Rezultate

Cum alegi mașina de tuns iarba?

Orice gazon are nevoie de îngrijire constantă, iar o mașină de tuns iarba profesională poate reduce timpul de lucru, dar și efortul depus. Astfel, când alegi mașina de tuns iarba sau mașina de tuns gazonul, trebuie să ții cont de suprafață, disponibilitatea resurselor și manevrabilitate. 

În funcție de preferințele tale, poți opta pentru o mașină de tuns iarbă cu roți, automată sau mașină de tuns gazonul autopropulsată, pentru zonele cu denivelări semnificative.

Tipuri de Mașini de Tuns Iarba oferite de Brick România

Mașină de tuns iarba electrice

Mașinile de tuns iarba electrice sunt potrivite pentru suprafețe mici sau medii. Sunt ușor de utilizat, mai silențioase și necesită mai puțină întreținere decât cele pe benzină. 

Vezi model mașină de tuns iarba electrică!


Robot pentru tuns iarba

Roboții de tuns iarba și gazonul sunt soluții automate, ideale pentru cei care doresc să economisească timp și să se bucure de o grădină perfect întreținută fără efort. Ei funcționează autonom, navigând pe suprafețele de lucru și efectuând tunsul într-un mod eficient.

De asemenea, un robot de tuns iarba fără fir perimetral este o alternativă eficientă, dar mai scumpă. Ei folosesc senzori pentru a detecta și naviga zona de lucru.

Vezi model robot tuns iarba!

 

Trimmer de tuns iarba

Trimmerele de tuns iarba reprezintă o alternativă excelentă la mașinile de tuns iarba tradiționale, fiind mai ușoare, mai compacte și mai manevrabile. Ei sunt concepuți pentru a întreține gazonul la o înălțime constantă, retușând doar vârfurile ierbii.

S.C. FIVE-HOLDING SA © 2024. Registrul Comertului: J13/1334/1998, Cod fiscal: RO 10562600, Capital social , Adresa: Str. Ion Roata nr. 3, Constanta, Online 0720727737, , Telefon: Magazin Cta 0735559692. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.

Cosul este gol
arrow up