Materiale de constructii

Proiectul tău are nevoie de materialele de construcții oferite de Brick la prețul corect. Comandă online tot ce ai pe listă!

dots
1 - 12 din 685 Rezultate

Brick - magazinul tau de materiale de constructii

Cărămidă cu cărămidă, punem baza casei tale. Cu o gamă variată de produse și opțiuni, Brick vine în întâmpinarea celor care doresc să-și construiască o casă sau să amenajeze interiorul unei clădiri existente.

Având în vedere importanța materialelor de constructii, fundamentul oricărei case solide, la Brick vei găsi o gama largă de produse, la prețuri accesibile.

Aici vei gasi materiale precum caramida de sticla, BCA, prefabricate sau borduri, toate fiind produse de calitate demnă de proiectele tale, pentru a asigura o construcție rezistentă.

De asemenea, dacă ai nevoie de un material termoplastic amorf rezistent, punem la dispoziție placi si profile din policarbonat, opțiunea ideală pentru proiecte de amenajare a grădinii sau alte lucrări rezidențiale, precum acoperisuri terase, foișoare sau garduri.

Astfel, policarbonatul este un material versatil, cu un aspect modern, fiind folosit într-o varietate largă de aplicații. Este preferat în multe cazuri în locul altor materiale precum sticla sau acrilul, datorită proprietăților de materiale izolatoare termice.

Pentru zidărie, poți alege din gama de caramida, BCA, prefabricate sau boltari zidărie. Cărămida este un material tradițional, durabil și rezistent, potrivit atât pentru construcții noi, cât și pentru renovări. BCA-ul (Beton Celular Autoclavizat) este o alternativă modernă, mai ușoară și mai eficientă termic. Prefabricatele și boltarii zidărie sunt utile pentru construcții rapide și economice.

Comandă online materiale de constructii la prețuri corecte!

Sobe și accesorii

Sobele și accesoriile pentru încălzit sunt esențiale pentru confortul locuinței, mai ales în sezonul rece. În gama noastră de produse, la Brick vei găsi o varietate de sobe, cu diferite modele, dimensiuni și materiale de fabricație, astfel încât să poți alege exact ce se potrivește nevoilor tale și spațiului de care dispui.

Pe lângă varietatea de soba teracota, la Brick vei găsi și o varietate de șeminee, care sunt ideale pentru a crea o atmosferă caldă și confortabilă în living sau dormitor. Gama de seminee este disponibilă în diferite dimensiuni și modele, de la cele clasice până la cele moderne.

Acoperișuri și sisteme de scurgere

Orice construcție are nevoie de un acoperiș, la fel cum proiectele tale au nevoie de materiale de constructie Brick.

Acoperișurile îndeplinesc funcția esențială de a proteja interiorul clădirii de intemperii, de la ploaie și zăpadă la vânt puternic și raze solare. Pe lângă protecția împotriva factorilor de mediu, acoperișurile pot contribui și la izolarea termică și fonică a clădirii, contribuind la eficiența energetică și confortul locuințelor.

De la tabla acoperis, tigle acoperis de diferite forme și materiale, la sindrila, sindrila bituminoasa, Brick este depozit materiale constructii de care casa ta are nevoie.

În plus, aici poți găsi sisteme de scurgere a apei de pe acoperiș și supape, care sunt esențiale pentru protejarea structurii clădirii de eventualele deteriorări cauzate de infiltrarea apei.

Fie construiești o casă, un garaj sau orice altă clădire, Brick îți pune la dispoziție toate materialele de bază necesare, la prețuri corecte și cu servicii de calitate.

Porți și decorațiuni din fier forjat

Gama porti fier forjat este o opțiune excelentă pentru cei care caută o soluție elegantă și durabilă pentru închiderea curții sau a terasei. Cu un design atemporal și o rezistență sporită la condițiile meteorologice, portile din fier forjat, dar și elementele de decor fier forjat sunt potrivite atât pentru proprietățile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale sau publice.

Cosul este gol
arrow up