Brick Ovidiu - Magazinul tau de materiale de constructii si bricolaj - Brick Romania

 

 ADRESA

Strada Tulcei Nr. 1, Ovidiu, 900228

 PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00-19:00

Sambata: 08:00-18:00

Duminica: 08:00-15:00

 TELEFON

0731.100.115

EMAIL

[email protected]

 

Materiale de constructii Ovidiu    

    Magazinul Brick, distribuitor materiale de construcții Ovidiu, îți oferă tot ceea ce ai avea nevoie pentru a transforma o casă în “acasă”. Aici vei găsi materiale de construcții Ovidiu la prețul corect: BCA, cărămizi, ciment, polistiren, echipamente de construcție, articole home improvement, scule electrice, dar și accesorii bricolaj.

    Brick Ovidiu te invită să descoperi gama extinsă de produse dedicate casei și grădinii tale. Profită de serviciile noastre prin care îți susținem proiectele, de la consultanță tehnică la raft până la mixajul color pentru vopsea lavabilă sau debitare pal.

Adu lista! Te așteptăm cu prețul corect, la calitatea corectă!

 

Magazin materiale de construcții Ovidiu - Top categorii de produse

    Brick Ovidiu te așteaptă cu o gamă largă de materiale de construcții, bricolaj, decor interior, grădinărit și nu numai. Magazinul nostru reprezintă o opțiune ușor accesibilă, atât din punct de vedere al transportului, cât și al prețurilor. 

Iată câteva dintre cele mai căutate categorii de produse ale magazinului Brick de materiale de construcții Ovidiu:

 

Servicii magazin Brick Ovidiu

   

 

Părerile clienților Brick Ovidiu

 

★★★★★
Personalul este deosebit de amabil , oferă informații despre produse atunci când clientul nu le cunoaște suficient de bine. Felicitări întregului personal de la Brick Ovidiu .

 

★★★★★
Sunt foarte mulțumit de experienta din acest magazin. Găsești aproape orice ai nevoie și ce nu se găsește se poate comanda . Personalul este calificat si iti da tot timpul sfaturi pentru a lua exact ce ai nevoie . Parcare mare si gratuită .

 

★★★★★
Am primit ajutor și asistenta pe parcursul cumpărăturilor. Preturi foarte bune comparabil cu alte magazine de profil. Merita vizitat.

 

Cosul este gol
arrow up