Mobilier Baie

Descoperă gama noastră variată de mobilier de baie pentru a crea spațiul perfect de relaxare și funcționalitate. Alege dintr-o selecție completă de dulapuri pentru baie, măști pentru chiuvete moderne, oglinzi și corpuri pentru baie – la prețul corect!

dots
1 - 12 din 108 Rezultate

Amenajarea Băii Tale Moderne

Transformă-ți baia într-un sanctuar al relaxării și eficienței, alegând mobilierul de baie potrivit nevoilor și stilului tău. Fie că alegi un set de mobilier de baie din mdf vopsit sau doar vrei să adaugi un plus de eleganță cu o oglinda de baie 80x100, la Brick vei găsi o gamă variată de seturi de mobilier pentru băi moderne!

 

Ce tipuri de mobilier de baie ai la dispoziție?

Dulapuri de Baie - Organizează și Economisește Spațiu

Când vine vorba de dulpurile de baie, există două alternative populare pentru a optimiza spațiul.

Optează pentru dulapuri suspendate, soluții practice pentru depozitarea obiectelor esențiale de baie, care optimizează spațiul și adaugă un aer modern băii tale. Dacă baia este spațioasă, dulapurile la sol sunt ideale, oferind un loc generos de depozitare și se potrivesc în orice stil de amenajare.

Dulapurile cu oglinzi pentru baie combină funcționalitatea depozitării cu eleganța, aceste corpuri pentru baie fiind multifuncționale și perfecte pentru băile mici.

 

Blaturi și Măști pentru Chiuvete și Lavoare - Funcționalitate și Stil

În ceea ce privește masca pentru chiuvetele din baie, poți alege dintre opțiuni precum chiuvetele suspendate, cu un design minimalist și modern sau alternativele elegante pentru baia ta, cum ar fi blaturile pentru chiuvete, adaptabile oricărui design și care adaugă o notă de rafinament pragmatic.

De asemenea, poți opta pentru chiuvete încorporate, care se integrează perfect în mobilierul de baie și oferă un aspect curat și uniform, sau chiuvete duble, ideale pentru băile folosite de mai mulți membri ai familiei și care asigură un flux eficient și confortabil.

 

Oglinzi de Baie - Luminozitate și Eleganță în Amenajarea Băii

Cu un design simplu și clasic, oglinzile de baie simple sunt versatile și se potrivesc oricărui set de mobilier pentru baie. Totuși, pentru a te bucura din plin de atmosfera plăcută și funcțională a băii tale, orientează-te către un dulap pentru baie cu oglindă pentru a economisi spațiu.

 

Seturi Mobilier Baie: ce opțiuni ai?

Seturile de mască cu lavoar pentru baie sunt o alternativă ergonomică, în special pentru amenajarea băilor mici de apartament sau în cazul spațiilor limitate. În plus, ele sunt o alegere practică și estetică pentru depozitarea obiectelor personale.

Totuși, dacă vrei să adaugi un plus de eleganță băii tale, seturile de mobilier pentru baie cu dulap suspendat sunt fixate în perete, deci nu ocupă spațiu la sol, oferind un aspect curat și organizat.

 

Alege mobilierul de baie care să îți completeze spațiul și să îți ofere confortul și stilul dorit. Fie că alegi dulapuri suspendate, chiuvete pe blat sau oglinzi cu iluminare, ești pe drumul cel bun spre crearea băii perfecte!

Cosul este gol
arrow up