Baterii dus

Navighează marea de posibilități, căci valurile de confort te așteaptă! De la baterii de duș elegante la sisteme de duș încastrate fixe sau mobile și coloane de duș colorate, îți oferim un duș de opțiuni pentru a transforma rutina ta de baie într-o experiență revigorantă.

dots
1 - 12 din 40 Rezultate

Cum alegi bateria de dus potrivită pentru baia ta?

În funcție de montaj si prindere

Baterii dus standard (montate pe perete)

Acest tip de baterii de duș sunt cele mai comune modele și sunt montate pe perete. Oferă o varietate de opțiuni în funcție de presiunea apei și pot fi cu un singur robinet sau cu două, pentru apă caldă și rece. 

 

Baterii dus încastrate

Un sistem de duș încastrat implică integrarea componentelor sale în perete, lăsând vizibile doar elementele esențiale: bateria de duș, dușul de mână, capul de duș fix și eventual butoanele sau manetele pentru controlul apei. Acest lucru creează un aspect curat și neted, fără țevi sau conectori vizibili.

 

În funcție de stil și culori

Baterii dus negre

O tendință tot mai populară în designul modern de baie, o baterie de duș neagră adaugă un contrast puternic, mai ales dacă baia este în culori deschise.

 

Baterii dus aurii

O baterie de duș aurie va adăuga un strop de eleganță și lux băii. Materialele folosite, cum ar fi bronzul sau alama, sunt durabile și rezistente la coroziune. 

 

Tipuri de sisteme de dus

Panel

Un panel pentru duș este o soluție compactă care include mai multe funcții, cum ar fi un duș de mână, jeturi de masaj și uneori un robinet. Este ideal pentru băile mici și pentru cei care doresc o experiență de duș variată. 

 

Coloana de dus

O coloană de duș cu baterie include atât componentele dușului, cât și bateria de control. Bateria poate fi fie de tip monocomandă (cu un singur maner care controlează atât debitul, cât și temperatura apei), fie de tip bicomandă (cu două manere separate pentru controlul debitului de apă și al temperaturii).

 

Set baterii cu duș

Un set de baterii cu duș oferă soluții integrate pentru duș, cuprinzând bateria de duș, dușul de mână și capul de duș fix. De la seturi cu design modern, coloana de dus neagră sau aurie, până la cele cu stil clasic, ai de unde alege în funcție de stilul băii tale.

 

În funcție de tipul de duș

Baterii de duș mobile

O baterie de duș mobilă este o alternativă flexibilă și oferă posibilitatea de a dirija jetul de apă unde este nevoie. 

Baterii de duș fixe

Acestea sunt montate pe perete și au un cap de duș care rămâne într-o poziție stabilă. Bateriile de dus fixe sunt, de asemenea, o alegere populară pentru dușurile încastrate sau sistemele de dus cu panel.

Cosul este gol
arrow up