Trimmere si fire rezerva

Decât să-ți taie iarba și buruienile elanul relaxării, mai bine le tunzi! Descoperă gama completă de trimmere pentru tuns iarba, inclusiv trimmer electric,  cele cu motor pe benzină și accesoriile pentru trimmere - create special să-ți electrizeze spațiile verzi.

dots
1 - 12 din 45 Rezultate

Ce tipuri de trimmere pentru iarbă ai la dispoziție?

Există o varietate de trimmere pentru tuns iarba pe piață, fiecare adaptat pentru anumite tipuri de lucrări și condiții. Iată modelele din care poți alege.

 

Trimmer iarbă cu acumulator

Fie că alegi un trimmer pentru gazon cu acumulator sau un trimmer pentru gard viu, aceste echipamente sunt ușoare, portabile și produc un nivel redus de zgomot. Ele sunt potrivite pentru iarba și gazonul de dimensiuni reduse sau medii și zonele greu accesibile. Totodată, durata de funcționare depinde de capacitatea acumulatorului.

 

Trimmer iarbă pe benzină

Trimmerele pe benzină sunt puternice și eficiente, fiind ideale pentru gazonul de dimensiuni mari și iarba groasă. Acestea au o autonomie de lucru extinsă, însă necesită mai multă întreținere și produc mai mult zgomot.

 

Trimmer electric pentru iarbă

Trimmerele electrice pentru iarbă, dar și trimmerele electrice pentru gard viu sunt ușoare și silențioase, dar necesită o sursă de alimentare în apropiere. Sunt potrivite pentru zonele mici până la medii și pentru tunderea regulată.

 

Cositoare de mână electrică

În general, casele electrice sunt mai puternice decât trimmerele obișnuite și sunt ideale pentru iarba înaltă și buruienile groase. Foarfeca electrică este o unealtă de precizie, utilă pentru finisarea marginilor gazonului.

 

Coasele electrice

O coasă electrică reprezintă soluția ideală pentru terenurile mari și suprafețele acoperite de iarbă înaltă sau buruieni groase. Fiind mai puternice decât trimmerele standard, aceste unelte vă permit să tăiați rapid și eficient chiar și vegetația cea mai rezistentă.

 

Foarfecă electrică

Foarfeca electrică pentru iarbă este instrumentul perfect pentru finisările de precizie ale grădinii dvs. Utilizată în special pentru tăierea marginilor gazonului sau a altor spații înguste, aceasta oferă control maxim și tăieri exacte.

 

Trimmere pentru gazon

Ușor de manevrat și eficiente, un trimmer pentru gazon permite tunderea exactă a marginilor gazonului, zonele greu accesibile sau acolo unde o mașină de tuns nu poate ajunge. Fie că optezi pentru un trimmer de gazon cu acumulator, pentru confort și mobilitate, sau unul electric, pentru o putere constantă, vei putea întreține gazonul cu ușurință, fără a compromite estetica grădinii tale.

 

Accesorii pentru trimmer de tuns iarba: Cum să le alegi

Fire pentru trimmer și rezerve

Firul pentru trimmer trebuie ales în funcție de tipul de iarbă și dimensiunea gazonului. Firul pătrat pentru trimmer și cel în formă de stea sunt mai rezistente și pot tăia iarba groasă, iar firul pătrat pentru trimmer iarbă și cel rotund sunt ideale pentru iarba fină și tunderea regulată.

Totodată, mosorul cu fir pentru trimmer oferă durabilitate sporită și pot fi folosite pentru tăierea buruienilor groase și a ierbii înalte.

 

Discuri pentru trimmer

Discurile pentru trimmer sunt utile pentru sarcinile grele de tundere, cum ar fi tăierea buruienilor groase și a arbustilor. Acestea sunt fabricate din oțel de înaltă calitate și oferă o performanță de tăiere excepțională. Astfel, dacă ai nevoie de o tăiere precisă și eficientă, discul pentru trimmer de tuns iarba 4T este ideal, iar, pentru suprafețe extinse de lucru, discul pentru trimmer 225x25.4MM asigură o tundere rapidă și eficientă.

S.C. FIVE-HOLDING SA © 2024. Registrul Comertului: J13/1334/1998, Cod fiscal: RO 10562600, Capital social , Adresa: Str. Ion Roata nr. 3, Constanta, Online 0720727737, , Telefon: Magazin Cta 0735559692. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.

Cosul este gol
arrow up