Usi Interior

Deschide ușa către acasă alături de gamele extinse de uși pentru interior! Fie că tânjești după clasicele uși de interior din lemn sau dorești să adaugi o notă modernistă cu o ușă glisantă, aici te așteaptă modelele favorite.

dots
1 - 12 din 64 Rezultate

Dacă dorești să transformi interiorul casei tale într-un spațiu modern și elegant, ușile de interior pot juca un rol esențial. Acestea nu doar delimitează spațiile și încăperile, ci pot adăuga o notă de stil și personalitate. Descoperă diferitele tipuri și alege-ți preferata!

 

Modele de uși pentru interior moderne 

Datorită aspectului lor minimalist și versatilitatea în design, ușile albe aduc o notă de lumină și dau impresia unui spațiu luxuriant și spațios. De asemenea, ușile de interior cu geam permit trecerea luminii între camere și pot fi personalizate cu diverse modele de geamuri sau vitralii, iar ușile duble cu geam sunt ideale pentru a crea un aspect luxos și sofisticat în spații mari, cum ar fi livingul sau sufrageria. 

Reunind clasicismul și eleganța, ușile de interior din lemn sunt disponibile într-o varietate de esențe, de la stejar până la nuc. Astfel, poți alege modelul și finisajul care se potrivește cel mai bine stilului tău.

 

Ce tipuri de uși pentru intrarea în apartament ai la dispoziție?

Având proprietăți mai bune de izolare fonică și termică, ușile pline pot îmbunătăți aspectul și confortul casei tale. Deseori ele sunt fabricate din lemn, MDF sau alte materiale solide, ceea ce le oferă un nivel mai ridicat de rezistență în comparație cu ușile cu panouri subțiri.

Ușile glisante pentru interior și ușile culisante reprezintă o soluție modernă și spațioasă pentru locuințe, oferind un design elegant și funcționalitate sporită în încăperi mici sau aglomerate. De asemenea, ușile acordeon pot fi utilizate pentru a separa diferitele încăperi, cum ar fi bucătăria de living sau dormitorul de baie, creând astfel un aspect funcțional și estetic.

Cosul este gol
arrow up