Decoratiuni

Orice incapere poate fi transformata cu diverse decoratiuni de perete. Agata pe fiecare perete cele mai frumoase amintiri!

Avem o gama variata de obiecte decorative pentru casa. Personalizeaza-ti locuinta cu accesorii decorative cu design atractiv.

Lenjeriile de pat pot fi considerate adevarate piese de decor şi au un rol hotârător în designul interior al căminului dumneavoastră.

Alege o față de masă, o mușama cu model atractiv sau o mușama transparentă care vor face micul dejun, prânzul sau cina mai plăcută.

Oferim o gamă variata de paturi precum si cuverturi cu designuri şi calităţi variate, pentru a le putea combina şi asorta in dormitorul dumneavoastra.

Perdelele, draperiile confecţionate si variatele accesorii oferă soluţia perfectă dacă doriţi o schimbare rapidă, dar spectaculoasă în casă.

Alege o pernă potrivită în funcție de poziția în care dormi și vei avea un somn mai odihnitor.

Redefiniţi canapeaua sau fotoliul preferat cu tapiţeriile noastre! Alegeţi una cu motive identice cu cele ale tapetului sau draperiei!

Şine Perdele cu prindere pe perete sau pe tavan, disponibile la set complet sau cu elemente separate pentru soluţii personalizate.

La Brick gasesti o gama variata de prelate si accesorii.

La Brick găsești o gamă variată de prosoape de diferite culori, materiale și dimensiuni.

Pentru a avea un somn odihnitor și pentru a nu te trezi cu dureri de spate sau de gât dimineață, ai nevoie de o saltea bună.

Cea mai largă varietate de texturi, nuanţe, motive şi stiluri, care se concretizează în modele de tapet potrivite pentru orice tendinţă de amenajare.

Baghete din polistiren extrudat completeaza estetica peretilor, clasic sau modern. Au dimensiuni uniforme si rezistenta mecanica.

Vezi gama noastră de halate de baie: halate de baie confortabile pentru femei, bărbați și copii în diverse modele și culori.

Covorașe de baie în diverse dimensiuni și culori. Alege un covor sau un set de covorașe de baie, de calitate și la preț mic, care să îți înfrumusețe casa.