Gata sa schimbi culoarea in casa? - Brick Romania

GATA SĂ SCHIMBI CULOAREA ÎN CASĂ?

SFATURI UTILE PENTRU REZULTATE MAXIME

 

Ești gata să redecorezi singur și să oferi casei tale un look nou, vibrant si fresh?

Să vopsești un perete și chiar să îl privești uscându-se, poate părea un lucru greu, însă cu puțină răbdare și câteva ponturi tehnice, totul se poate transforma într-un proiect minunat.

În rândurile de mai jos, încercăm să îți oferim câteva tips&tricks pentru a obține niște rezultate demne de un meșter cu experiență 😊

  1. Reduci costurile: fie că vrei să economisești niște bani, fie că te-ai săturat să aștepti să se elibereze meseriașul, un astfel de proiect îți va satisface atât buzunarul cât și spiritul critic. De ce? Pentru că sigur vei fi foarte exigent și vei executa excelent lucrarea.

 

 

 

  1. Cheia succesului stă în detalii: pregătește temeinic spațiul. Ce înseamnă asta? Începe cu camera cea mai liberă (adică cu cât mai puțină mobilă), eliberează spațiul camerei iar dacă totuși nu poți să muți totul, atunci tot ce rămâne mută pe mijloc și acoperă cu folie de protecție.
  2. Nu te grăbi: mai exact, ia lucrurile temeinic. Dacă sunt mici reparații de făcut, poate o crăpătura ici colo, o mică gaură de acoperit sau alte imperfecțiuni, atunci nu te vei apuca să dai cu vopsea lavabilă înainte de a le rezolva pe acestea.

    

 

  1. Nu te zgârci: în momentul în care demarezi proiectul, asigură-te că te-ai echipat corespunzător: trafaleți, pensule, bandă de hârtie, grătar.
  2. Cea mai importantă decizie pe care o ai de luat înainte de orice, este să te decizi ce culoare vei aplica pe pereți. În magazinele de specialitate, poți consulta diverse șabloane, paletare, inclusiv decoruri și texturi. Și tot aici, consultanții îți pot indica ce proprietăți are fiecare tip de vopsea sau fiecare brand, astfel încât să iei cea mai bună hotărâre. În plus, specialiștii te pot ajuta direct în magazin să îți prepare culoarea aleasă, în mod total gratuit.

 

  1. Curăță bine pereții. Înainte de a te apuca să zugrăvești, trebuie să ștergi bine praful și să elimini orice urmă de murdărie. Folosește un detergent blând pentru acest pas.
  2. Pentru o aderență bună, aplică un strat potrivit de amorsă. Lasă pereții să se usuce foarte bine înainte de a trece la aplicarea vopselei. Te sfătuim să alegi amorsa din aceeași gam cu vopseaua lavabilă.
  3. Pentru suprafețele mari folosește un trafalet mare. Asigură-te că este înmuiat bine în vopsea. Aplică mai multe straturi, până obții efectul dorit. Lasă pereții să se usuce după fiecare strat în parte.
  4. Stratul final trebuie să se usuce foarte, foarte bine. Lasă geamurile deschise, folosește poate chiar un calorifer electric sau dă drumul la centrala termică pentru o uscare rapidă.

Sperăm ca fiecare sfat să fie de bun augur și să te ajute în proiectul tău de a-ți transforma locuința.

Și nu uita să îți pui accentul personal în acest poiect: poate să alegi o culoare îndrăzneață sau un decor inedit, ori poate niște texturi deosebite 😊

Acestea fiind spuse, spor la lucru si rezultate maxime!

S.C. FIVE-HOLDING SA © 2024. Registrul Comertului: J13/1334/1998, Cod fiscal: RO 10562600, Capital social , Adresa: Str. Ion Roata nr. 3, Constanta, Online 0720727737, , Telefon: Magazin Cta 0735559692. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.

Cosul este gol
arrow up