PROMOTII

La Brick gasesti o gama completa de laminate si produse metalurgice, ce acopera toate nevoile din domeniul constructiilor.

Lemnul este o solutie viabila, folosit la diferite tipuri de constructii. La Brick gasesti o gama completa in materie de lemn constructii, prefabricate.

Brick ofera o gama completa de solutii pentru materiale prafoase de constructii si pentru impermeabilizarea acestora.

Va punem la dispozitie un portofoliu complet de obiecte si instalatii sanitare. Tot ce ai nevoie in baia si bucataria ta!

Facem lumina cu simt de raspundere pentru bugetul beneficiarului si pentru mediul inconjurator.

Raionul de tubulatura asigura gama completa de tevi ce comunica intre ele sau care fac parte dintr-un sistem tehnic.

La Brick gasesti o gama larga de masini, scule si echipamente destinate constructiilor.

La Brick gasesti diferite modele si marimi pentru produse din categoria feronerie.

Peretii au nevoie periodic de un nou strat de vopsea, aplicarea acesteia fiind una dintre cele mai simple operatiuni pe care o putem realiza in locuinta.

Decoreaza-ti casa cu diverse modele de placaje ceramice. Tu iti definesti stilul, vesel, dinamic, sobru, sau orice consideri potrivit pentru casa ta.

Rezultatul optim al unei amenajari interioare este atins prin imbinarea armonioasa intre pereti si pardoseala si intre stilul fiecarei incaperi din locuinta.

Articole de uz casnic la preturi excelente, cum ar fi: produse pentru intretinerea casei, consumabile de hartie, articole de bucatarie si multe altele.

Am ales cu grija decoratiuni interioare pentru gusturi pretentioase. Orice incapere va fi transformata de aceste decoratiuni pentru casa.

Alege produsul electrocasnic preferat. Electrocasnicele se folosesc pentru ușurarea muncilor casnice în gospodărie proprie.