Uz gospodaresc

In aceasta sectiune veti gasi o gama variata de produse din hartie, instrumente de scris si accesorii de birotica si papetarie, la preturi foarte accesibile.

La Brick vei descoperi un sortiment complet de produse pentru curatenie si intretinere, toate avand un raport calitate-pret excelent.

Apeland la polite montate pe console metalice puteti transforma un banal colt de camera intr-un spatiu deosebit.

Aici gasiti produse cosmetice pentru femei, barbati si copii, produse de ingrijire a pielei fetei si a corpului, cosmetice solare si multe altele.

La Brick gasesti detergenti ce pot fi folositi pentru: curatiri si spalari de imbracaminte, spalari de vase de bucatarie, curatire de pardoseli etc.

Dispunem de o gama de folie si saci adaptata la nevoile cele mai diverse si la preturi atractive.

Pamantul prezinta importanta pentru toate culturile de ghiveci si jardiniere. Cumpara ghivece, jardiniere si pamant flori la preturi avantajoase de la Brick.

La Brick gaseseti o gama larga de articole de menaj si sticlarie: recipiente, pahare din sticla si sticlarie de menaj.

Va punem la dispozitie seturi de mese si scaune pentru intreaga familie sau un set mai mic pentru bucatarie.

Va oferim la preturi avantajoase o gama completa de produse din plasa: plase pentru tantari, pentru constructii si agricultura.

Vezi gama noastră variată de rafturi de perete, polițe, suporturi pentru flori și paravane. Alege un raft din lemn sau o poliță simplă cu aspect minimalist!

Alege din modelele de jucarii pentru fetite si baieti pentru toate varstele. Jucarii educative si creative ce incurajeaza imaginatia copilului tau.

Va oferim tot ceea ce foloseste in gospodarie, in viata de zi cu zi, in materie de articole de unica folosinta si produse din hartie, solutii de ambalare.

La Brick gasesti produse din categoria mase plastice: pubele si bidoane, de diferite dimensiuni si culori.

Alegeti-va rafturile metalice potrivite, in functie de inaltimea sistemului, adancimea politelor, greutatea ce se doreste a se depozita.

Şnurui, frânghii, corzi şi şaule destinate unor utilizări specifice sunt realizate din materiale sintetice şi din materiale naturale.

Treaptă cu treaptă – spalier după spalier – scară după scără , calea dumneavostra către siguranţă și calitate.

Descopera aici intreaga colectie de scaune de birou potrivite atat pentru caminul dumneavoastra cat si pentru spatiile office.