POLISTIREN EXTRUDAT FATADA BTF 1250X600X30 (10.5MP/BAX) APLA

SKU
AI64102112307
Stoc epuizat
137,35  Ron
Scurta descriere

POLISTIREN EXTRUDAT FATADA BTF 1250X600X30 (10.5MP/BAX) APLA

*Poza produsului este cu titlu de prezentare si nu creaza obligatii contractuale. Produsul va fi livrat conform denumirii.

Sold By
Footwear Store
0 / 5

PREZENTARE ŞI PERFORMANŢE:

Polistirenul Extrudat (XPS) este un material termoizolant cu celule poliedrice inchise, fabricat prin expandarea polistirenului. Datorita tehnologiei de producere prin extrudare si controlul permanent al parametrilor procesului , placile din polistiren extrudat au o structura celulara inchisa uniforma, cu caracteristici tehnice specifice: valoare scazuta a conductivitatii termice pe termen lung, rezistenta mecanica excelenta; lipsa capilaritatii, confera rezistenta ridicata la umezeala, rezistenta la cicluri inghet-dezghet, durabilitate, rezistenta inalta la absorbtia apei..

Apla XFoam BTF:

· se livreaza sub forma de placi de diferite grosimi; · are o suprafata rugoasa – cu canale frezate - pentru o buna aplicare a adezivului. · Marginile placii au forma literei “L” pentru a preveni formarea puntilor termice la montare.

UTILIZARE:

Placile de polistiren extrudat AplaXFoam BTF se utilizeaza pentru izolarea termica a cladirilor, la urmatoarele elemente: · Termoizolare a fatadelor cladirilor noi sau vechi (termosistem). · Termoizolare a peretilor interiori. · Izolare a grinzilor, stalpilor si centurilor de beton. · Protectie termica pentru cofraje din beton · Izolare termica a elementelor prefabricate tip sandwich pentru fatade

Polistirenul extrudat AplaXFoam BTF se poate utiliza in intervalul de temperatura (-50) – (+70) 0C

APLICARE / MOD DE UTILIZARE

Punerea in opera a panourilor termoizolante din polistiren extrudat se face numai dupa finalizarea lucrarilor de structura a constructiei, conform proiectului.

Pregatire

· Plăcile de polistiren AplaXFoam trebuie sa fie curate (fara praf, uleiuri, grasimi sau alte substante care impiedica aderenta), sa fie uscate (fara urme de ploaie sau condens). · Suprafetele suport pe care vor fi montate placile trebuie de asemenea sa fie curate, plane şi cu o umiditate reziduala mai mica decat cea indicata de producatorii mortarelor sau subansamblelor de fixare.

Montaj

· Montajul plăcilor pentru izolare termică pe fatade se face într-un singur strat. · Lipirea pe suporturi minerale se poate executa folosind adezivi speciali pe baza de ciment si rasini · In cazul în care acestea urmează a fi instalate pe membrane hidroizolante organice (bitum, PE, PU, uree) pe pereţii subsolurilor, acestea trebuie fixate cu benzi adezive fabricate din butil-cauciuc sau cu adezivi compoziti pe baza de bitum-ciment sau bitum-PU.

ATENŢIE!

· Punerea in opera se face cel putin dupa 30 zile de la data fabricatiei. · La lucrarile de hidroizolare se recomanda utilizarea membranelor autoadezive si nu se va utiliza sistemul cu flacara deschisa. · Nu este permis transportul panourilor de polistiren extrudat AplaXFoam impreuna cu alte materiale ce le pot deteriora (solventi organici, baze, acizi, reactivi de curatare etc). · La montarea panourilor de polistiren extrudat AplaXFoam (dupa pozare) se va asigura protectia acestora impotriva influentei factorilor externi. Incalzirea in exces prin expunerea directa la soare, poate provoca deformarea panourilor. · Dupa montarea polistirenului, se recomanda aplicarea imediata a celorlalte componente ale termosistemului. · Lucrul cu personal nespecializat sau în condiţii de utilizare diferite faţă de cele recomandate nu implică responsabilitatea producătorului.

RECOMANDARI DE APLICARE A PRODUSELOR IN SISTEM

Aplica placile de polistiren extrudat AplaXFoam in sistem cu adezivul AplaMultiFix, care are aderenta excelenta la placile de polistiren extrudat.

MĂSURI DE SECURITATE

Nu utilizati dispozitive cu flacara deschisa in timpul montarii. Se recomandă ca operatorii care taie în spaţii închise plăcile AplaXFoam cu fir incandescent să poarte măşti şi ochelari de protecţie. Deşeuri: Reziduurile de ambalaj constituie deseuri si se trateaza conform legislatiei in vigoare.

Mai multe informatii
Brand Fabryo
Dimensiuni 1250mm x 600mm x 30mm
Tip Extrudat
Ambalaj 10.5 mp/bax
Scrieti-va Propria Recenzie
Revizuiti:POLISTIREN EXTRUDAT FATADA BTF 1250X600X30 (10.5MP/BAX) APLA